Unge trænere hjalp spillerne ved Kids Masters 2024!
I den forgangne weekend begav OB sig mod Amager for at deltage i Kids Masters 2024. Med sig havde de ikke kun 4 håbefulde deltagere, men også to friske ansigter i trænerstaben: Frederik Warming og Magnus Jensen under ledelse af Malene Kaag. Det blev en weekend fyldt med spænding, læring og nye udfordringer.
Magnus Jensen, der oplevede sin første tur som coach for OB, indrømmer ærligt, "Det har været en hård, lærerig og sjov weekend."Turen bød på flere uventede udfordringer, som Magnus ikke havde forventet, men han nød hvert øjeblik med spillere og kolleger. "Jeg håber, at spillerne har fået noget ud af weekenden og kunne bruge nogle af de ting, de har fået at vide," tilføjer han med et smil.  Magnus tilføjer også, "Jeg synes det har været en meget god tur og vil gerne med som coach en anden gang” 
Frederik Warming deler denne begejstring og siger, "Det har både været hårdt, men også en god og lærerig oplevelse for os begge." Denne weekend har ikke kun været en test af spillernes færdigheder, men også en personlig udfordring for de to unge trænere.
Malene Kaag, ansvarlig træner for turen, deler sin observation: "I weekenden har Frederik W og Magnus været med som coach til Kids Masters. De to unge herrer gik fra start af meget seriøst til opgaven, og klarede weekenden meget flot."
Rune Risgaard, ungdomsansvarlig i OB, forklarer begrundelse for at tage de unge trænere med, som en mulighed for at give dem et bredere indblik i trænergerningen. "Kids Masters er et oplagt stævne til at skole vores nye trænere, da arrangementet tilbyder en struktureret platform, hvor trænerne kan fokusere på individuelle spillere og deres behov,” siger han.


Resultaterne af OB's deltagelse afspejler det hårde arbejde og engagement fra både spillere og trænere:
Jakob (Coach Malene): Opnåede en 7. plads i Yngre Drenge 2 med 5 sejre ud af 11 kampe.
Anton (Coach Magnus): Sikrede sig en 6. plads i Yngre Drenge 3 med imponerende 6 sejre ud af 11 kampe. 
Silas (Coach Malene): Besatte en 9. plads i Yngre Drenge 4 med 3 sejre ud af 11 kampe. 
Joy (Coach Frederik): Opnåede en 8. plads i Yngre Pige 1 med 4 sejre ud af 11 kampe. 


Denne weekend har ikke kun været en test af spillernes færdigheder, men også en personlig udfordring for de to unge trænere. Frederik og Magnus har vist sig at være værdifulde tilføjelser til OB's trænerstab, og deres dedikation og entusiasme er til inspiration for både spillere og kolleger.  
OB kan se tilbage på Kids Masters 2024 med stolthed over deres præstationer og med spænding på fremtidige udfordringer, vel vidende at de har et hold af talentfulde trænere og spillere, der er klar til at tage verden med storm. ???

436311351_1042224237684717_398897182628015529_n.jpg