Herunder kan du finde de digitale arkiver med:
  • Smash - vores gamle trykte medlemsblad
  • De gamle hjemmesider

Smash

 

Gamle hjemmesider

2012This is a featured page


08.03.12
Kvartfinale: OB – Vedbæk

Efter et langt og intenst grundspil, hvor OB sikrede sig en fornem 3. Plads, er det nu endelig tid til de vigtige kvartfinaler i Stigadivisionen. OB kunne qua den bedre placering selv vælge mellem Kvik Næstved og Vedbæk som modstandere. Her faldt valget på Vedbæk, der dermed må en tur tilbage til det fynske, hvor de sidst blev sendt hjem med et 5-0 nederlag i bagagen. Dette til trods er Vedbæk et mandskab, som bestemt ikke må undervurderes. Med spillere som Christian Kongsgaard, Martin Monrad, Morten Knudsen, Kim Høgsberg er Vedbæk et hold med en vis rutine og styrke, så der garanti for god bordtennis. Morten Hyrup Rasmussen, Daniel Reed, Frederik Dalager, Rasmus Klein-Døssing og Andy Pereira, som netop har kvalificeret sig til sommeren OL, vil alle være opsatte på at levere varen og spille OB i semifinalen.

Programmet for kvartfinalerne ser således ud:

d. 14 marts: Vedbæk – OB (kl.19.00 i Vedbæk hallerne)
d. 17 marts: OB - Vedbæk (kl.14.00 i Odense Kaserne Hal)

(En eventuelt 3. og afgørende finalekamp skal spilles d. 19 marts i Odense Kaserne Hal kl. 19)

OB får brug for al den opbakning, vi kan give dem, så kom derfor ned i hallen og støt vores drenge – sammen skal vi endnu engang omdanne hallen til et uindtageligt fort. Man vil kunne følge kampen via livescore her på hjemmesiden – men hvorfor nøjes?

Vel mødt! - LIVESCORE - KLIK HER -


04.03.12
Livestream fra Danmarks Radio


Finalestævnet bliver transmitteret live på DR's hjemmeside fra kl. 14.00

Du kan se livestreamingen via dette link

03.03.12
Lørdagens finalestævne

I morgen kl. 9.30 tager spillerne hul på den sidste og afgørende etape inden medaljerne kan uddeles senere søndag eftermiddag. I de to single rækker er der lagt op til nogle gedigne slag: Hos herrene er der tale om en tro kopi af sidste års seminaler, når Kasper Sternberg møder Allan Bentsen. I den anden semifinale skal Finn Tugwell op imod Jonathan Groth.
Hos damerne spiller Mie Skov imod Mie Jacobsen. I den anden semi mødes Stephanie Christensen og Pernille P. Søndergaard.

Du læse mere om dagens kampe på DBTU's hjemmeside
eller se resultater her.
Du kan se tidsplanen for søndagens program her


02.03.12
16 spillere videre i herre single

Efter aftenens gruppespil og efterfølgende play-off kampe er 16 spillere nu klar til i morgen, hvor de 16 øverst seedede venter.

Videre er: Casper Gammelmark, Ruben Jensen, Mogens Sonnichsen, Claus Larsen, Poul Sørensen, Emil Madsen, Carsten Jacobsen, Kim Høgsberg, Thomas Jensen, Kasper Schübeler, David Hindersson, Jannik Larsen, Viktor Stilling, Claus Skov, Jesper Møller, Patrick Stobberup.

Lodtrækningen kan ses på DBTU's hjemmeside

02.03.12
Puljeinddeling og seedning

Så er puljeinddelingen til aftenens Herre single kampe på plads - og de kan nu ses på DBTU's hjemmeside.

Det er ligeledes muligt at se hvilken indflydelse diverse afbud har haft på seedningen.

01.03.12
Nyhedsopdateringer og link til webstream

I år er det muligt at følge med i senior DM fra distancen. Der vil her på siden være live nyhedsopdateringer med resultater og væsentlige nyheder fra direkte fra Odense Idrætshal. Der vil også være mulighed for at se videoklip fra nogle af weekendens kampe her.

Du kan også følge live nyhedsopdateringerne via OB's nye Twitter profil: OBbordtennis

Søndag har du mulighed for at se finalekampene live fra via Danmarks Radios webkanal - klik her -

27.02.12
Tidsplanen klar

Så er tidsplanen for DM 2012 klar og den kan ses her.

23.02.12
DM i Wii bordtennis!

Sammen med Vestjysk Bank kan OB-Bordtennis i år præsentere de første Danmarksmesterskaber i Nintendo Wii bordtennis nogensinde.
Arrangementet finder sted søndag d.4 marts i Odense Idrætshal i forbindelse med afviklingen af senior DM.
Lørdag d. 3 marts vil der være mulighed for at træne og tilmelde sig i Arena Fyn i forbindelse med Intersport Cup.

Kontaktperson: Birger Markmann
Mail: birgergerda@hotmail.com og tlf.: 2398 7800
(Husk tilmelding kun kan ske ved fremmøde)

Se indbydelsen her

23.02.12
Sidste nyt vedrørende Intersport Cup

  • Tilmeldingsfrist forlænget til 29 februar.
  • Hele stævnet afvikles lørdag d.3 marts
  • Drive in/ledige pladser
  • Mulighed for at spille Wii-Bordtennis
  • Program samt deltagerliste kan du se her
Læs mere her

21.02.12
Live web-streaming fra DM finaleshowet

Når finalerne ved dette års DM i bordtennis spilles søndag d.4 marts, bliver det med livetransmission via Danmarks Radios hjemmeside. Kommentatorer bliver Carsten Egeholt og OB Bordtennis' egen Peter Jensen, der tidligere har fungeret som kommentator på bordtennis ved OL for Danmarks Radio og ved andre store begivenheder. Produktionen er en del af en aftale mellem Danmarks Radio og Dansk Idræts Forbund om web-streamning af en række begivenheder i DIF-forbundene.

www.ob-bordtennis.dk vil selvfølgelig videreformidle linket til web-streamningen, så snart dette er muligt.

21.02.12
16 spillere seeded til DM

På grund af mange tilmeldinger til DM er 16 spillere seeded imod de normalt 8. Seedningen ser ud som følger:

1) Kasper Sternberg 2) Finn Tugwell 3) Allan Bentsen 4) Jonathan Groth 5) Christian Kongsgaard 6) Morten Hyrup 7) Martin Monrad 8) Mikkel Hindersson 9) Tobias Lau 10) Jakob Asmussen 11) Morten Knudsen 12) Rasmus Klein-Døssing 13) Daniel Fynsk 14) Carsten Egeholt 15) Claus Rasmussen 16) Henrik Vendelbo

Mere information om seedningen kan findes på DBTU's hjemmeside

18.02.12
OB i kvartfinalen

OB vandt i dag 5-1 over Brønshøj. Andy Pereira og Morten Hyrup Rasmussen snuppede hver 2 sejre, og Rasmus Klein-Døssing en enkelt. Frederik Dalager, der havde erstattet en sløj Daniel Reed, var tæt på en sejr, men han måtte kapitulere i 5 set imod Kasper Weinrich. Med dagens sejr sikrer OB sig tredjepladsen i Stigadivisionens grundspil og dermed en plads i kvartfinalen. Her betyder OBs fornemme tredjeplads, at vi kan vælge mellem nr. 5 og 6 i grundspillet. Kvartfinalerne vil blive spillet mellem den 14 og 19 marts.

Se stillingen i Stigadivisionen her

16.02.12
Festmiddag ved DM

I forbindelse med afviklingen af senior DM inviterer DBTU og OB-Bordtennis til festmiddag lørdag d.3 marts 2012 kl. 20.00 på Odense Congress Center. Menuen ser således ud:

Forret: Kold bagt torsk svøbt i lufttørret skinke på marinerede urter med krydderurtedressing.
Hovedret: Rosastegt tykstegsfilet af ungkvæg med ristede blomkål og bagte rodfrugter med citron og timian hertil mild sennepssauce og pom. rissolé.
Dessert: Fragilite roulade med hindbær og vanilje parfait.
Undervejs vil der komme flere underholdende og overraskende indslag.

Arrangementet koster 205 kroner. Tilmelding sker hos Kenneth Røn Christiansen på mail: krc@odense.dk
Betaling foregår til følgende kontonr.: 8121 0001467719, bestillingen er først gældende, når betalingen er registreret.

_________________________________________________________________________________________
11.02.12
OB - Thy/Mors - lørdag d.11.02.12

Gæsterne fra Thy/Mors var friske og slog til, da der blev en ledig plads i Elitedivisionen. Højere placerede hold takkede nej, men de brave folk fra Thy/Mors havde fra en sekundær placering i 1.division mod på at prøve kræfterne af i landets øverste række. Jyderne har fremdeles deres første sejr til gode, så kampen i dag er en af de sidste chancer for at få fjernet ”nullet” i pointstillingen. Jesper Hwiid, Jens Ejner Jensen, Tomas Schmidt og Jesper Andersen har været Thy/Mors’s mest brugte spillere. I kulissen lurer dog farlige navne som Li Qiu Xia og Rasmus Edenfall.

For OB er kravet imidlertid en sejr. Med Københavns BTK’s 5-3 gevinst mod Roskilde i går aftes vil OB med en sejr i dag lægge op til et brag af en kamp på onsdag i Roskilde. Her vil en fynsk sejr nemlig bringe OB på ande-pladsen og et point foran de firedobbelte danske mestre og således tæt på en kvalificering direkte til slutspillets semifinale.
OB's trup - med Andy Pereira, Daniel Reed, Morten Hyrup, Rasmus
Klein-Døssing og Frederik Dalager er intakt til dagens kamp. Og sammen med hjemmepublikummet vil de fem som altid forsøge at gøre Odense Kaserne Hal til et uindtageligt fort.

Der vil være livescore fra kampen her på siden.

__________________________________________________________________________________________
19.1.12
OB mod Vestegnens BTK

Søndag den 22. januar kl. 14.00 tager OB mod Vestegnens BTK i Stigadivisionen. OB jagter stadig andenpladsen i rækken, og dette er ikke ren utopi, men det kræver en sejr i hjemmekampen mod Vestegnens BTK, der ligger i den tunge ende af tabellen. Sejren er dog langt fra sikker, og Vestegnens BTK råder over stærke spillere som f.eks. Gustaf Ericson, Jesper Berglund, Sebastian Haack og ikke mindst Yonghui Liang, der alle kan drille OB's ellers stærke trup - men Andy Pereira, Daniel Reed, Morten Hyrup, Rasmus Klein-Døssing, Frederik Dalager og hjemmepublikummet vil i samarbejde gøre Odense Kaserne Hal til et uindtageligt fort i den kommende weekend.

Vel mødt!

Holdet spiller lørdag kl 14.00 I Silkeborg Sportscenter imod Søhøjlandet.

__________________________________________________________________________________________
19.1.12
Ny medaljehøst til OB ved de Fynske Mesterskaber

Andy Mariano Pereira Diez skrev historie, da han som den første cubaner nogensinde blev fynsk mester. Dette gjorde han ved at besejre den forsvarende mester og holdkammerat Rasmus Klein-Døssing i en underholdende kamp. I de øvrige rækker var OB også flittige til at hente sølvtøj. Således blev det til guld i følgende rækker:

Senior klasse 2: Anders Ellegaard Hald
U 21 A: Anders Ellegaard Hald
U 21 B: Mathias Petersen
Junior A: Arvin Mazaheri
Drenge A: Mathias Petersen
Yngre Drenge B: Lukas Bonderup
Yngre Drenge C: Jacob Touri Hellelund
Puslinge A: Jens Klein-Døssing
Puslinge D: Sofia Hvidbak
Herre 2 Double: Mathias Petersen og Anders Ellegaard Hald
Herre 4 Double: Torben Bæk Klein og Henrik Tranbjerg(BBB)
Junior A Double: Mathias Petersen og Anders Ellegaard Hald

Herudover blev det til en del sølv og bronze medaljer...

Det skal bemærkes, at Charlotte Polk og OB's formand Asger Rasmussen forsvarede deres titel i Mix-double, eftersom ingen havde mod på at udfordre dem. De kan endnu et år bryste sig af titlen....

__________________________________________________________________________________________
7.1.12
OB knuste Team Nørreå

I årets første hjemmekamp viste fynboerne storform og vandt overbevisende 5-0 over team Nørreå! Julen var forbi og OBerne var bestemt ikke i gavehumør. Daniel Reed vandt sikkert 3-0 over Team Nørreå's ellers stærke kineser Huang Huo Yo og bragte dermed OB på 1-0. Herefter vandt Morten Hyrup som ventet over Nichlas Middelhede, og så var stillingen 2-0. Team Nørreå's Tobias Lau tvang Andy Pereira ud i en 5 sætter, men måtte til sidst se sig besejret af OB's stærke Cubaner - stillingen var nu 3-0. Rasmus Klein-Døssing leverede en fantastisk præstation i kampen imod Wang Wen Jie. I både 2. og 3. sæt var Rasmus håbløst bagud, men med flot fight og spil kæmpede han sig tilbage og vandt. Kampen endte 3-0 til Rasmus og OBerne kunne dermed gå til pause med en solid 4-0 føring. Efter pausen vandt Daniel Reed 3-1 over Tobias Lau. Han sikrede dermed OB en flot 5-0 sejr og 3 vitale point i OBernes jagt på rækkens 2. plads.

Søndag drager Danny, Andy, Morten, Frederik og Rasmus til Kjøvenhavn, hvor de skal op imod Københavns BTK. Københavnerne må betegnes som favoritter, men OBerne tankede selvtillid i dagens opgør og kan bestemt ikke afskrives. Der er lagt i ovnen til en spændende dyst!


Se stillingen i Stigadivisionen her
__________________________________________________________________________________________
30.12.11
OB - Team Nørreå

Lørdag d. 7 januar kl. 14.00 tager OB imod Team Nørreå i en spændende duel om topplaceringerne i Stigadivisionen. OB jagter rækkens andenplads og kan ikke bruge meget andet end en sejr med 3 point til følge. Dette bliver imidlertid svært mod Team Nørreå, der har et yderst kompetent hold, og som ligeledes har brug en sejr hvis de vil have en chance for at komme tilbage i top 3.

Med mindre skadesituationer opstår, så må det forventes, at kampen prioriteres højt af begge mandskaber. Vi kan derfor se frem til at holdene stiller i stærkest mulige opstilling med top motiverede spillere. Nørreå råder over de to stærke kinesere Huang Hou Yu og Wang Wen Jie, der begge er garanter for bordtennis på et højt niveau. Specielt Huang har set skarp ud i indeværende sæson, hvor han blandt andet besejrede sin landsmand Guo Kai fra Københavns BTK. Det lykkedes heller ikke OB'erne at besejre den stærke kineser i de to klubbers første opgør, om end det blev til en flot 5-4 sejr til OB. Udover de to kinesere råder Team Nørreå over stærke spillere som Tobias Stemann Lau, Nichlas Middelhede samt den Erik Åhman.

OB's trup består som sædvanlig af Morten Hyrup Rasmussen, Daniel Reed, Andy Pereira, Rasmus Klein-Døssing og Frederik Dalager. De får alle brug for jeres støtte, såfremt Team Nørreå skal besejres, så kom ned i Kaserne Hallen lørdag d. 7 januar kl. 14.00 og bak op om holdet. Der vil være livescore fra kampen her på siden, men hvorfor nøjes med dette når der er bordtennis i topklasse i Kaserne Hallen? Vel mødt!


Se stillingen i Stigadivisionen her

__________________________________________________________________________________________
29.12.11
Stigninger i kontingentsatser i 2012

Besparelser i Odense Kommune betyder, at OB-Bordtennis fremover skal betale husleje og kan forvente mindre støtte. For at imødekomme dette har bestyrelsen vedtaget en stigning i det i forvejen relativt beskedne kontingent. Sammenligner vi vores kontingentsatser med andre klubber, der kan tilbyde den samme høje kvalitet af træning og faciliteter, så kan vi konstatere, at vores satser stadig befinder sig i den rimelige afdeling.

De nye satser ser ud som følger og har virkning fra 1. januar 2012:

Senior 700kr halvårligt
Studerende: 400kr halvårligt
Ungdom drenge: 500kr halvårligt
Ungdom piger: 350kr halvårligt
Pensionister: 500kr årligt
Passive medlemmer: 150kr årligt

Bestyrelsen beklager stigningerne men håber, at klubbens medlemmer har forståelse for nødvendigheden af disse

Med venlig hilsen

Bestyrelsen