Fynske Mesterskaber 2023

for ungdom, senior & veteranspillere

Hunderup skolens hal lør. den 11/2 og søn. den 12/2 2023

Se indbydelsen her: Fynske Mesterskaber 2023 indbydelse.pdf

  Her den foreløbige deltagerliste: Deltagerliste FM 2023.pdf


Hvilke rækker gennemføres?

I følge indbydelsen kræves 4 spillere i singler, 3 par i doubler og i dame ungdoms rækker, kan man genneføre en række med blot 2 deltagere. Der er en del rækker ved FM, der ikke lever op til disse krav.

Det er imidlertid planen, at stort set alle rækker vil blive gennemfør. Det vil ske ved, at vi slår rækker sammen. Der vil så være en guldmedalje til den bedstplacerede spiller / par fra hver af rækkerne.

Den endelige beslutning vedr, gennemførelse af rækkerne tages lørdag morgen. Efterfølgende vil program for FM blive offentliggjort her på siden. 

      VIGTIG INFO TIL NYE SPILLERE

 

Der er i øjeblikket stor efterspørgsel på medlemskab af ungdomsafdelingen i OB Bordtennis.
Vi har i de senere år været inde i en rivende udvikling, hvilket har gjort os til en meget populær klub – Vi er naturligvis glade for den store interesse der er for klubben, men må samtidig også erkende, at vi pga. manglende kapacitet i mangel af træningstider, i øjeblikket ikke kan tilbyde flere medlemskaber i ungdomsafdelingen.

 

Klubben råder i øjeblikket kun over 15 borde til ungdomstræningen. Man er velkommen til at kontakte os trods medlemsstoppet, da man har mulighed for at komme på en venteliste.

 

Ventelisten vil blive taget i brug, så snart der bliver ledig kapacitet. – Det er bestyrelsen der afgør, om der er mulighed for medlemskab.

 

SPONSORER


 
 
FIND OS HER