Se kalenderen for hele året her - for hver af de forskellige trupper: 
 
Aktuelt er der kun en plan for aktivitetsudvalget:
 
 

Nyt aktivitetsudvalg i OB Bordtennis

Der er til den nye sæson dannet et aktivitetsudvalg i OB Bordtennis med fokus på det sociale på tværs af alle afdelinger.

Aktivitetsudvalget vil tage initiativ til aktiviteter i løbet af sæsonen, deltage i planlægning og gennemførelse af disse. Der er følgende medlemmer på nuværende tidspunkt (Men flere kan selvfølgelig bruges)

Rasmus Klein Døssing, Stefano Dam, Kim Jensen, Susanne Meyer, Ole Abildgaard, Leslie Jørgensen, Jeppe Skov, Thomas Hvid +??????

Allerede nu afholdes der ” Tag en kammerat med” i ungdomsafdelingen tirsdag den. 3. oktober (Invitationer er sendt ud og hænger i klubben) ligeledes afholdes der er senior arrangement i cafeen inden træning tirsdag, den 10. oktober, kl. 17.00, plakater hænger i klubben.

Aktivitetskalender ophænges snarest med resten af planlagte aktiviteter til og med januar 2018 i hallen og ligges ud på facebook/Hjemmeside.

Bl.a kan kommende planlagte arrangementer/aktiviteter nævnes:

Infoaftner for nybegyndere/let øvede og forældre omkring stævner, turnering, tilmelding osv.

Klubtur til Nørreå

1.Holdskamp 11/11 med miniturnering i pausen, og forhåbentlig en masse tilskuere

Juleafslutning Ungdom

Julefrokost, Senior

Klub til Ribe

Klubmesterskaber

Sommerfest med åben doubleturnering for alle i OB Bordtennis (Ungdom, senior, ældreafdelingen, og forældre)

Ideer til kommende arrangementer i 2018

Filmaften, Petanque/grill, Træbat-turnering, fællestræning elite/Ungdom, pige-arrangement, OB-hjørne til stævner, Øl-smagning Senior,Tur til Hold VM Halmstad, Fredagsbar (tag venner med) for studiehold, og mange flere…

Mange hilsner ” Det nye aktivitetsudvalg”

Banner