VIGTIG INFO VEDR. CORONA VIRUS

Kære medlemmer.

I dag har vi hørt en behersket optimistisk statsminister, som tydeliggjorde, at hvis vi fortsætter med at følge myndighedernes råd påsken over, er det muligt, at samfundet langsomt og i forskellig takt begynder en genåbning.

MEN vi skal ikke forvente, at vores aktiviteter bliver de første, som kan gå i gang igen – hverken for den herlige ungdom eller og slet ikke for de gæve kæmper i ældreafdelingen.

Vi må stadig væbne os med tålmodighed, holde humøret oppe og rette os efter de officielle råd, så vi sammen kan komme vel ud på den anden side af corona’en og til den tid mødes i Kasernehallen, hvornår det så end bliver.

Pas på jer selv og hinanden.

Mvh
Asger, Formand

VIGTIG INFO TIL NYE SPILLERE
Der er i øjeblikket stor efterspørgsel på medlemskab af ungdomsafdelingen i OB Bordtennis.
Vi har i de senere år været inde i en rivende udvikling, hvilket har gjort os til en meget populær klub – Vi er naturligvis glade for den store interesse der er for klubben, men må samtidig også erkende, at vi pga. manglende kapacitet i mangel af træningstider, i øjeblikket ikke kan tilbyde flere medlemskaber i ungdomsafdelingen.
Klubben råder i øjeblikket kun over 15 borde til ungdomstræningen. Man er velkommen til at kontakte os trods medlemsstoppet, da man har mulighed for at komme på en venteliste.
Ventelisten vil blive taget i brug, så snart der bliver ledig kapacitet. – Det er bestyrelsen der afgør, om der er mulighed for medlemskab.
Skriv til rune_risgaard@hotmail.dk hvis Du vil på venteliste.
Du bedes give os følgende oplysninger: Fornavn, efternavn, adresse, postnummer, by og fødselsdato, samt evt. et telefonummer vi kan træffe dig på.

SPONSORER

 
 
FIND OS HER